پیام تسلیت شورای انسجام وهماهنگی حزب متحد ملی ترقی مردم افغانستان در اروپا
به مناسبت شهادت رفیق ملکی خان شینواری عضو شورای مرکزی حزب متحد ملی ترقی مردم افغانستان
دشمنان سوگند خورده و سنگ دل مردم در ادامه جنایات بی شمار باردگر دستان شانرا به خون هموطنان بی گناه آغشته ؛ و دفترکارنامه های سیاه و ضد اسلامی شانرا طولانی تر ساختند.
این دشمنان وطن و مردم با اقدام تروریستی ۲۱/۱۰/۱۳۹۵خورشیدی در شهر کابل باعث شهادت تعدادی ازهموطنان بی گناه ما شدند. با درد و دریغ آگاهی حاصل نمودیم که یکتن از شخصیت های ترقی خواه و مردم دوست کشور روانشاد رفیق ملکی خان شینواری عضو شورای مرکزی حزب متحد ملی ترقی مردم افغانستان نیز در نتیجه این اقدام تروریستی جام شهادت نوشیدند.
رفیق شینواری انسان مودب ، نیک سیرت و وفادار به آرمان های انسانی حزبش بوده؛ و پیوسته با صداقت و از خودگذری درخدمت به میهن و سرفرازی انسان زحمتکش وطن قرارداشت. ملکی خان شینواری به مبارزه هدفمند سیاسی و سازمانی ارج فراوان قایل بوده ، و بی هراس در راه وحدت نیروهای ترقی خواه وعدالت پسند تلاش نموده ، و در این راه نمونه مثال بود.
شورای انسجام وهماهنگی حزب متحد ملی ترقی مردم افغانستان در اروپا مراتب تسلیت و غم شریکی خود را به خاطر از دست دادن رفیق ملکی خان شینواری به هیات رهبری حزب متحد ملی ترقی مردم افغانستان ، دوستان و خانواده آن مرحومی ابراز می دارد.
روحش قرین آرامش باد!
با عمیق ترین ابراز همدردی،
کاوه کارمل
رییس شورای انسجام و هماهنگی حزب متحد ملی ترقی مردم افغانستان در اروپا
اگهی های فوتی و پیام تسلیت ـ بامداد ـ ۱۷/۱ـ ۲۰۰۱