اعضای کنست رسماً خواستار گرسنگی دادن به ساکنان شمال غزه شدند!



 
روزنامه عبری «هاآرتص» گزارش داد گروهی از اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) از یسراییل کاتس، وزیر دفاع این رژیم رسماً خواسته‌ اند منابع آب، غذا و انرژی را در شمال غزه نابود کنند تا به پاکسازی کامل این منطقه دست یابند!
در دنیایی که دفاع از حقوق بشر و عدالت به‌ عنوان اصول اساسی سیاست‌های بین‌ المللی معرفی می ‌شود، غزه همچنان صحنه یکی از بزرگ ‌ترین جنایات تاریخ معاصر است. این نقطه مظلوم جهان به‌ وضوح هدف نسل ‌کشی یک رژیم استعماری و اشغالگر قرارگرفته است. با این حال، مقامات این رژیم با وقاحت، رسماً خواستار نابودی کامل غزه شده‌اند و کشورهای غربی که همواره مدعی دفاع از حقوق بشر هستند، سکوتی تامل ‌برانگیز اختیار کرده ‌اند. کشورهایی که به‌ جای مقابله با این جنایات، با ارایه کمک‌های نظامی و تسلیحاتی، عملاً در نسل‌ کشی یک ملت تاریخی به نام فلسطین مشارکت می‌ کنند.
روزنامه «هاآرتص» در گزارش‌های اخیر خود پرده از این جنایت بی‌ سابقه برداشته و اعلام کرده است که هشت عضو کمیسیون امور خارجی و امنیتی کنست، طی نامه ‌ای رسمی به یسراییل کاتس ، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، خواستار نابودی کامل منابع حیاتی شمال غزه، از جمله آب، غذا و انرژی شده‌اند.
«هاآرتص» افزود که «این هشت نماینده که اعضای کمیته امور خارجی و دفاع هستند، از ارتش اسراییل خواسته‌اند تا از محاصره و تخریب زیرساخت‌ها استفاده کرده و هرکسی که پرچم سفید را بالا نمی‌ برد، در شمال نوار غزه بکشد. آنها همچنین خواستار استفاده از این سیاست در بخش‌های دیگر نوار غزه شدند».
این رسانه نوشت: «اعضای کنست تأکید کرده‌اند که استراتیژی کنونی ارتش اسراییل برای شکست دادن حماس ناکارآمد است و ارتش باید با پاکسازی کامل شمال غزه، به این بحران پایان دهد.» آنها حتای خواستار محاصره کامل، تخریب زیرساخت‌ها و کشتار هر کسی شده ‌اند که ازتسلیم شدن خود داری می‌ کند.
سیل اسلحه برای رژیم صهیونیستی
به نظر می ‌رسد دولت دموکرات جو بایدن، مصمم است تا هیچ نقطه سفیدی در کارنامه خود، حتا در این روزهای پایانی‌اش باقی نگذارد. دولتی که با شعارهای پرطمطراق حقوق بشری بر سرکار آمد، اکنون همان حقوق بشر را به ابزاری برای توجیه جنایات علیه فلسطینی‌ها بدل کرده است. ادعاهایی که به‌ جای صلح و ثبات، بم و موشک بر سر مردم مظلوم فلسطین فرود می ‌آورد.
در همین راستا، ویب‌سایت امریکایی «آکسیوس» گزارش داده است که دولت جو بایدن، رییس ‌جمهور امریکا، به‌ طور غیررسمی کنگره را از تصمیم فروش تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی به ارزش هشت میلیارد دلار مطلع کرده است. این قرارداد شامل مهماتی برای جنگنده‌ها و بالگردهای تهاجمی است و به تایید کمیته‌های مجلس نماینده گان و سنا نیاز دارد.
طبق این گزارش، بسته تسلیحاتی شامل گلوله‌های توپخانه، موشک‌های هوا به هوا و بمب‌های کوچک جنگی است که برای مقابله با تهدیداتی همچون پهپادها طراحی شده‌اند. به گفته یکی از مقامات امریکایی، «رییس‌جمهور امریکا به صراحت اعلام کرده است که اسراییل حق دارد مطابق با قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه از شهروندان خود دفاع کند و از حملات ایران و نیروهای وابسته به آن جلوگیری نماید»
علاوه‌ بر این، داده‌های جدید نشان می‌ دهد که از هفتم اکتوبر ۲۰۲۳ (۱۵ میزان ۱۴۰۲) امریکا بیش از ۲۲میلیارد دلار برای حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی درغزه، لبنان و سوریه مصرف کرده است. براساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ ترسایی  امریکا ۶۹درصد از تسلیحات مورد نیاز رژیم اسراییل را تامین کرده و این میزان در سال جاری میلادی به ۷۸درصد افزایش یافته است.
شفاخانه های غزه 
رژیم صهیونیستی در طرح جدید خود برای نسل ‌کشی و پاکسازی قومی کامل در باریکه غزه، مدتی است که به شفاخانه های این منطقه ۳۶۰ کیلومترمربعی هجوم آورده تا با تعطیلی آنها، راه نجات مجروحان را به ‌طور کامل مسدود کند. چندروز پیش بیمارستان « کمال عدوان» برای همیشه تعطیل شد و اکنون این رژیم به دنبال تعطیلی کامل بیمارستان «اندونزیایی» است.
درهمین زمینه، مدیر بیمارستان هلال‌احمر غزه اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی تا اکنون ۲۶ بیمارستان را از مجموع ۳۸ بیمارستان این باریکه از مدار خدمات‌رسانی خارج کرده است. به گزارش «ایسنا»، وی در گفت ‌وگو با شبکه خبری «القاهره» تصریح کرد که رژیم صهیونیستی به ‌طور عامدانه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را هدف قرار می ‌دهد، تا مردم غزه از حداقل خدمات پزشکی نیز محروم شوند.
از سوی دیگر، بنا بر اعلام دفتر مرکزی آمار فلسطین، حدود ۳۰درصد از کودکان در غزه از سوتغذیه حاد رنج می ‌برند و دست‌کم ۲۵۰۰ کودک نیاز فوری به خروج از غزه برای دریافت کمک‌های پزشکی دارند. این دفتر هشدار داده است که تعداد کودکانی که با سوتغذیه دست ‌وپنجه نرم می ‌کنند، همچنان رو به افزایش است. این کودکان به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند، اما هیچ تغییری در شرایط أسفبار آنها ایجاد نشده و پیش‌ بینی می‌شود جمعیت این کودکان در هفته‌های آتی ۲۰درصد افزایش یابد.
فاجعه ‌ای که ادامه دارد
جنگ نابرابر رژیم صهیونیستی علیه فلسطین و جنایات هولناک این رژیم، حتا صدای سازمان ملل متحد را نیز درآورده است. سازمان ملل، که تحت تاثیر سیاست‌های واشنگتن قراردارد، مدت‌هاست که در برابر این جنایات سکوت نکرده و انتقادات گسترده‌ای را مطرح کرده است.
فولکر ترک، کمشنرعالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، روز جمعه در نخستین نشست شورای امنیت در سال جدید میلادی ۲۰۲۵ ترسایی  گزارشی درخصوص وضعیت مراقبت‌های بهداشتی در غزه به این شورا ارایه کرد. وی در این گزارش گفت: « یک فاجعه حقوق بشری همچنان درغزه در برابر چشمان جهانیان ادامه دارد. ابزارها و روش‌ های جنگی اسراییل ده‌ ها هزار نفر را کشته، آواره گی گسترده ‌ای به همراه داشته و غزه را به ویرانه‌ ای تبدیل کرده است. این امر نگرانی ‌های عمیقی را درخصوص رعایت قوانین بین ‌المللی به وجود آورده است.»
کمشنر عالی حقوق بشر سازمان ملل  متحد افزود: « گزارش اخیر دفتر من که دوره زمانی ۷ اکتوبر ۲۰۲۳ تا ۳۰ جولای ۲۰۲۴ را پوشش می ‌دهد، نشان‌دهنده الگوهای حملات به بیمارستان‌هاست که ابتدا با حملات هوایی اسراییل آغاز شد و پس از آن حملات زمینی و بازداشت برخی از بیماران و کارکنان نیز گزارش شده است. این گزارش همچنین جزییات مربوط به قتل بیماران، کارکنان پزشکی وغیرنظامیان را تشریح می‌ کند.»

در نوار غزه شکست خوردیم
رژیم صهیونیستی گمان می ‌کرد با بمباران‌های گسترده، نابودی زیرساخت‌ها و نسل ‌کشی مردم بی‌ گناه، می‌ تواند مقاومت را درهم بشکند. اما علی‌رغم تمامی این جنایات، نتوانسته است نیروهای مقاومت را شکست دهد. درهمین راستا، حاییم رامون، وزیر سابق رژیم اظهار داشت که دستاوردهای ارتش اسراییل در میادین جنگی خارج از غزه، عمق شکست این ارتش در نوار غزه را تایید می‌ کند. وی افزود که ارتش اسراییل در دستیابی به هدف اصلی جنگ، یعنی سرنگونی حکومت حماس و نابودی توان نظامی آن، ناتوان مانده است.
رامون در مقاله‌ای در روزنامه «معاریو» تأکید کرد: « علی ‌رغم اینکه حماس تحت حملات شدید قرار گرفته و دو رهبر آن، یحیی السنوار و اسماعیل هنیه، به همراه هزاران نفر از نیروهایش کشته شده‌اند، نیروی نظامی حماس همچنان به فعالیت خود ادامه می ‌دهد و حکومت مدنی آن همچنان در سراسر نوار غزه پابرجاست.»/ کیهان

 

بامداد ـ سیاسی ـ ۱/ ۲۵ـ ‍۰۸۰۱

Copyright ©bamdaad 2025