پوتین: با این شرایط به عملیات نظامی خود در اوکرایین پایان می ‌دهیم

رییس جمهور روسیه اعلام نمود که که اوکرایین باید جمهوری‌های لوهانسک و دونتسک را به رسمیت بشناسد، بعد عملیات نظامی متوقف خواهد شد.

به گزارش اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در گفت وگو با همتای ونزویلا ی خود اظهار داشته است که در صورتی که کیف از غیرنظامیان در دنباس محافظت می کند و جمهوری‌ های لوهانسک و دونتسک را به رسمیت بشناسد و حاکمیت روسیه را بر کریمه را تایید کند، عملیات نظامی تمام می ‌شود.

ولادیمیر پوتین خاطرنشان کرد که هدف روسیه از این عملیات، غیرنظامی سازی اوکرایین است.

درعین حال رییس جمهور ونزویلا در گفت و گو با رییس جمهور روسیه ، کارکردهای بی ثبات کننده امریکا و ناتو عامل این امر است و وی از گام های قاطع روسیه در اوکرایین پشتیبانی قوی کرد.

 

سرویس‌ های اطلاعاتی ناتو پشت جعلیات ضد روسی درباره عملیات روسیه در اوکرایین هستند

شایان ذکر است، روسیه بامداد روز پنجشنبه ۲۴ فبروری عملیات نظامی خود را در اوکرایین آغاز کرد. رییس جمهور ولادیمیر پوتین هدف آن را « حمایت از افرادی که به مدت هشت سال مورد قلدری و نسل کشی رژیم کیف قرار گرفته اند » نامید.
به گفته وی، برای این منظور، برنامه ریزی شده است که  « غیرنازی سازی و غیرنظامی سازی اوکرایین » انجام شود، تا همه جنایتکاران جنگی که مسوول  « جنایت های خونین علیه غیرنظامیان » در دنباس هستند، به دست عدالت سپرده شوند.
به گفته وزارت دفاع فدراسیون روسیه، نیروهای مسلح فقط به زیرساخت های نظامی و نیروهای اوکرایینی حمله می کنند، هیچ چیز جمعیت غیرنظامی را تهدید نمی کند. با حمایت نیروهای مسلح فدراسیون روسیه، گروه های نظامی جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک در حال توسعه یک حمله هستند.
رییس جمهور روسیه تاکید کرد: صحبتی از اشغال اوکرایین نیست.

 

تحریم سخنرانی لاوروف در ژنیو توسط نماینده گان امریکا و گروه هفت

وزارت خارجه کانادا خبر داد: نماینده گان امریکا و سایر کشورهای عضو گروه هفت و اتحادیه اروپا سخنرانی لاوروف در ژنیو را بایکوت کردند.

برخی اعضای هیات های غربی کنفرانس خلع سلاح در ژنیو به نشانه تحریم سالون جلسه در زمان سخنرانی وزیر خارجه روسیه سرگی لاوروف ترک کردند.

به گزارش اسپوتنیک، فرانس پرس در این خصوص گزارش داد.

در این اطلاعیه آمده است: دیپلومات ها سالون جلسه را در آغاز سخنرانی لاوروف که پیشتر ضبط شده بود، ترک کردند.

وقتی سخنرانی شروع شد، دیپلومات ها تعداد زیادی از کشورهای که در کنفرانس حضور داشتند، سالون را ترک کردند و در خارج از سالون این بایکوت را تشویق کرده و دست زدند. در بین افراد باقی مانده در سالون هیات هایی از یمن، الجزایر، ونزویلا، سوریه و تونس بودند.

 

رسانه های اوکرایینی: اصابت بمب به برج تلویزیون کیف

رسانه های اوکرایینی اطلاع دادند که بمبی به برج تلویزیون کیف اصابت کرده است.

رسانه های محلی اوکرایین می نویسند که برج تلویزیون کیف پخش برنامه هایش را متوقف کرده است. شبکه ها برنامه های از پیش ضبط شده را پخش می کنند.

روسیه بامداد روز پنجشنبه ۲۴ فبروری عملیات نظامی خود را در اوکرایین آغاز کرد. رییس جمهور ولادیمیر پوتین هدف آن را « حمایت از افرادی که به مدت هشت سال مورد قلدری و نسل کشی رژیم کیف قرار گرفته اند» نامید.
به گفته وی، برای این منظور، برنامه ریزی شده است که « غیر نازی سازی و غیرنظامی سازی اوکرایین » انجام شود، تا همه جنایتکاران جنگی که مسوول «جنایت های خونین علیه غیرنظامیان » در دنباس هستند، به دست عدالت سپرده شوند.
به گفته وزارت دفاع فدراسیون روسیه، نیروهای مسلح فقط به زیرساخت های نظامی و نیروهای اوکرایینی حمله می کنند، هیچ چیز جمعیت غیرنظامی را تهدید نمی کند. با حمایت نیروهای مسلح فدراسیون روسیه، گروه های نظامی جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک در حال توسعه یک حمله هستند.
رییس جمهور روسیه تاکید کرد: صحبتی از اشغال اوکرایین نیست. صبح روز دوشنبه بیش از ۱.۱ هزار شی مورد اصابت قرارگرفت: فرودگاه ها، پست های فرماندهی، ایستگاه های رادار وغیره. قلمرو اطراف نیروگاه های هسته ای چرنوبیل و زاپروژیه (در حال فعالیت) تحت کنترول در آمد. هشت سال بعد، کانال کریمه شمالی رفع انسداد شد و کار برای بازگرداندن آب به کریمه در حال انجام است.
تهاجم در چند جهت ادامه دارد، کیف از سمت غرب مسدود شده است. با این حال، نقشه دقیق مناطق اوکرایین که ارتش روسیه در آن فعالیت می کند، هنوز به طور رسمی منتشر نشده است. نیروهای مسلح روسیه به برتری هوایی بر کل اوکرایین دست یافتند.
به گفته وزارت دفاع فدراسیون روسیه، کشته و زخمی در میان نیروهای روسی وجود دارد، اما تلفات در میان نیروهای اوکرایینی و ملی گرایان چندین برابر است. هنوز آمار دقیقی منتشر نشده است.
دپارتمان نظامی روسیه تعدادی از موارد زمین گذاشتن داوطلبانه اسلحه توسط سربازان اوکرایینی را گزارش می دهد - امنیت آنها تضمین شده و به خانواده های خود باز می گردند. درهمین حال، نیروهای امنیتی اوکرایین درحال استقرار چندین موشک انداز درست درمناطق مسکونی کیف و سایر شهرهای اوکرایین هستند. پوتین آن را یک تاکتیک تروریستی خواند.

 

آنتونی بلینکن خواستار اخراج روسیه از شورای حقوق بشر سازمان ملل مطرح شد

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه امریکا همزمان با ششمین روز جنگ در اوکرایین، پیشنهاد اخراج روسیه را از شورای حقوق بشر سازمان ملل مطرح کرد .
آنتونی بلینکن وزیر خارجه مریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل ضمن محکوم کردن روسیه به خاطر نقض حقوق بشر و قوانین بشردوستانه بین المللی روسیه در طول حمله به اوکرایین، پیشنهاد اخراج مسکو را از شورای حقوق بشر سازمان ملل را مطرح کرد.
بلینکن ادامه داد آیا یک عضو سازمان ملل که سعی می کند سرزمین یک عضو دیگر سازمان ملل را تصرف کند درحالی که مرتکب نقض وحشتناک حقوق بشر می شود و رنج و سختی زیادی برای انسان ها به ارمغان می آورد، اجازه دارد در شورای حقوق بشر سازمان ملل بماند؟
در شورای حقوق بشر سازمان ملل ۴۷ عضو وجود دارد که از سوی مجمع عمومی این سازمان انتخاب می شوند که روسیه یکی از این اعضاست.
وزیر خارجه امریکا همچنین از کشورهایی چون چین انتقاد کرد که به صورت آشکار روسیه را مسوول این بحران معرفی نکرده اند.
وی اظهار داشت اعضای شورا نباید چنین استدال کنند که همه طرف ‌ها مسوولیت یک سانی در قبال حمله غیرقانونی یک طرف دارند. (مساله اوکرایین) یکسان نیست، این استدلال اشتباه است و مسوولیت پذیری را در جای مناسب خود قرار نمی دهد.همین امر در مورد اعضایی که به اشتباه استدلال می ‌کنند که محکوم کردن نقض حقوق بشر « سیاسی کردن » وضعیت است، صدق می کند. این استدلال نقض حقوق بشر را نادیده می گیرد.
بلینکن همچنین از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواست تا با اتحاد، از وقوع یک جنگ مرگبارتر جلوگیری کند.
وی گفت که اینها نقض حقوق بشری بوده که این شورا برای جلوگیری از آنها ایجاد شده است. اگر الان ما با یکدیگر متحد نشویم، پس چه زمانی این اتحاد ایجاد خواهد شد؟
وزیر خارجه آمریکا همچنین با انتقاد از کشتار غیرنظامیان به شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت که روسیه در حملات خود به مدارس، بیمارستان‌ ها و ساختمان‌های مسکونی صدمه می زند.
وی گفت که روسیه در حال تخریب زیرساخت های حیاتی هستند که به میلیون ها نفر در سراسر اوکرایین خدماتی چون آب آشامیدنی، گاز برای گرما در طول زمستان و برق ارایه می دهند. اتوبوس های غیرنظامی، خودروها و حتا آمبولانس ها گلوله باران شده اند. روسیه این کار را هر روز در سراسر اوکرایین انجام می دهد.
وزارت دفاع روسیه در ششمین روز عملیات نظامی در اوکرایین از نابودی ۱۳۲۵ مرکز و انواع زیرساخت های نظامی اوکرایین خبر داد و ولودیمیر زلنسکی رییس جمهوری اوکرایین هم اعلام کرده که همه شهرهای بزرگ این کشور در محاصره نیروهای روسیه قرار دارند.
ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فبروری  با انتقاد از بی ‌توجهی غرب به نگرانی‌ های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری ‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می ‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

 

سواستفاده امریکا از قدرت، اعمال تحریم تخطی از حقوق بشر است

براساس گزارش نقض حقوق بشر امریکا در سال ۲۰۲۱ ترسایی که امروز منتشر شد امریکا با سواستفاده از قدرت و تحریم حقوق انسان ها را در دیگر کشورها نقض می ‌کند.

به نقل از خبرگزاری «شینهوا»ی چین،  براساس گزارشی که امروز از سوی دفتر اطلاعات شورای دولتی امریکا منتشر شد این کشور همواره به دنبال قدرت طلبی، یکجانبه گرایی و مداخله گری بوده است و اغلب از قدرتی که منجر کشتار تعداد بسیار زیاد از غیرنظامی شده، استفاده کرده است.

جنگ های امریکا تا اکنون جان میلیون ها نفر را گرفته است. از آغاز قرن بیست و یکم امریکا یک سری عملیات نظامی خارجی جهانی به اسم عملیات ضد تروریستی به راه انداخته است که منجر به مرگ یک میلیون انسان شده است.

براساس مطالعه « هزینه های جنگ » که توسط موسسه « واتسن» در  امور بین الملل  «دانشگاه  براون» انجام شد این جنگ های ضد تروریزم امریکا که در ۲۰ سال گذشته به راه انداخته شده موجب مرگ بیش از ۹۲۹ هزار نفر شده است.

عملیات ۲۰ ساله نظامی ارتش امریکا در افغانستان موجب مرگ ۱۷۴ هزار نفر در این کشور از جمله بیش از ۳۰ هزار غیرنظامی و مجروح شدن بیش از ۶۰ هزار نفر شده است.

این گزارش ضمن توصیف زندان « گوآنتانامو» به عنوان صحنه رسوایی شکنجه های مکرر، افزود: طبق گزارشی که پنل مستقل کارشناسان حقوق بشری تهیه کرده و توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه ۱۰ جنوری ۲۰۲۲ ترسایی منتشر شده است،  دو دهه بازداشت مستبدانه بدون برگزاری دادگاه در کنار شکنجه و رفتار بد تخطی از قوانین بین المللی حقوق بشر و لکه ننگی برای دولت امریکاست.

 

یا علیه پوتین موضع بگیر یا اخراجی!
هر روز تعداد بیشتری از هنرمندان روسی در غرب به دلیل « تهاجم روسیه» به اوکرایین تحت فشار قرار می گیرند. دیتر ریتر، شهردار مونشن از والری گرگیف، رهبر ارکستر فیلارمونیک مونشن خواسته است که از «حاکم روسیه پوتین»  فاصله بگیرد در غیر این صورت اخراج خواهد شد.
به گزارش رسانه حکومتی بایریشه روندفونک شهردار مونشن ، دیتر ریتر، از رهبر ارکستر فیلارمونیک مونیخ، والری گرگیف، خواسته است تا از «حمله روسیه » به اوکرایین فاصله بگیرد. در غیر این صورت، به گفته شهردار، رهبر ارکستر فیل هارمونی تهدید به اخراج می شود.
اگر والری گرگیف تا روز دوشنبه به وضوح خود را در اینجا قرار ندهد، دیگر نمی تواند رهبر ارکستر فیلارمونیک ما بماند.»
گرگیف ۶۸ ساله از سال ۲۰۱۵ رهبر ارکستر فیلارمونیک مونشن است. این نوازنده اهل قفقاز به عنوان یکی از شناخته شده ترین رهبران ارکستر در جهان شناخته می شود. او علاوه بر کارگردانی تیاتر معتبر روسیه ماریینسکی، که برای چندین دهه آن را بر عهده داشته است، همچنین به طور منظم برخی از بزرگترین و شناخته شده ترین ارکسترهای جهان را رهبری می کند. گرگیف تا سال ۲۰۲۵ ترسایی در مونشن قرارداد دارد. او سالانه ۳۰ تا ۴۰ کنسرت را اجرا می کند.

قرار یک خبر دیگر شهردار شهر مونیخ آلمان دیتر رایتر (حزب سوسیال دمکرات المان) والری گرگیف، رهبر ارکستر فیلارمونیک مونیخ را به دلیل موضع نگرفتن علیه پوتین، رییس جمهور روسیه برکنار کرد.  گرگیف علیرغم اینکه از او خواسته شد به طور واضح و صریح از جنگ روسیه علیه اوکرایین فاصله بگیرد، اظهار نظری در این مورد نکرد، رایتر این تصمیم را امروز سه شنبه اعلام کرد.

 این یک رفتار بی سابقه است: مونشن امروز قرارداد خود را با ارکستر فیلارمونیک مونیخ والری گرگیف رهبر ارکستر ستاره روسی فسخ کرد زیرا او علیه مداخله روسیه در اوکرایین موضع نگرفت و هیچ اظهار نظری نکرد.  

 در پایان هفته گذشته، رایتر در نامه‌ای اولتیماتومی برای گرگیف ارسال کرد که اگر روس‌ها تا روز دوشنبه علناً از پوتین رییس‌جمهور روسیه و سیاست‌های او فاصله نگیرند، برکنار خواهد شد.

 گرگیف ۶۸ ساله از سال ۲۰۱۵ رهبر ارکستر فیلارمونیک مونیخ است.

 

 

بامـداد ـ سیاسی ـ ۱/ ۲۲ـ۰۱۰۳

Copyright ©bamdaad 2022