نزدیک به نیم ملیون طفل در اخیر این هفته  با تاجهای زرین  ولباسهای رنگارنگ  با خوانش سرود «ستاره» خانه به خانه می گردند  وعنعنه سه پادشاه مقدس را  زنده نگهمیدارند.

 

 

 

آیا عنعنه سه پادشاه مقدس یک واقعیت است ووجود خارجی دارد؟

پاسخ روشن است : بلی درست است.

مارک کیدگر از مرکز پژوهشهای نجومی اروپایی، که نزدیک به چهل سال را صرف پژوهش در این مورد وموارد دیگر تاریخی نموده است، پاسخ می دهد  که، بلی ؛ این سه پادشاه وجود خارجی دارند، کیدگر به این باور رسیده است ، همانطوری که در کتاب انجیل  از این سه پادشاه به عنوان سه عارف مشرق زمین اشاره شده ، این سه پادشاه وجود خارجی دارند.

اینها سه «مغ» یا مغان ( از برگردان: مسمغان که به معنای مغ مغان یا رهبران و پیشوایان مغان است ) اند که از دریایی خزر گذشته وبه انجا رسیده بودند. ( مترجم : به بیت المقدس کنونی)

به گفتاورد کیدگر در آن زمان در فارس قدیم دین میترایی  رواج داشت ، که آن دین نیز به ظهور مسیح ( از مترجم:  به ظهورسوشیانت یا مهر  یا مشیاه  نه مسیح که در آیین میترایی  ودین زردشتی  آمده ، باورمند است، از دیدگاه دین زردشت که به تایید مذهب میترایی نیز رسیده است، از سومین سوشیانت یا به اصطلاح امروزیان مهدی موعود  که در اخر الزمان ظهور می کند ،یاد اوری گردیده است ، بنا بر سنت زردشتی  سه هزار سال  اخیر از عمر جهان  مادی عهد سلطنت روحانی زردشت  وسه پسر آینده اوست که هر یک به فاصله هزار سال  از یکدیگر  پدیدار می گردند  نامهای این سه پسر ومادران شان که کنار دریاچه هامون هیرمند در ولایت نیمروز افغانستان ظهور می کنند، در اوستا ذکر شده است ، تا حال که نزدیک به سه هزار سال از دین اوستایی می گذرد هیچکدام ظهور نکرده اند)  باور مند بود آنها مصروف گشت وگذار بودند که ناگهان  در آسمان ستاره ای پدیدار گشت ، آن سه مسمغان به دنبال ستاره راه گشودند  .

کیدگر  سفر آنها را پیگیری نمود وبه این فرایند رسیده که آنها  نزدیک به ۱۲۰۰ کیلومتر راه را با عبور از دوفلات بزرگ  ، دو صحرای کبیر وچندین رودخانه  طی کرده اند تا  به آنجا رسیدند، آنها این فاصله را نزدیک به چهار تا هشت هفته  پیموده اند .

کیدگر نامهای آنها را نیز ریشه ای فارسی می داند( مترجم نام های یونان باختری) یکی آنها « کسپر»  که کلید دار گنج معنا می دهد ، دومی آن «ملشیور» که به معنی پادشاه روشنایی است  وسومی آن «بلتازار» (که ایزد پادشاه را نگهدارد معنی می دهد )  نام داشتند.

این مغان در آنزمان کلاه های سرخ  چوتی دار می پوشیدند . همانگونه که در رسامی های زمانه های قدیم تصویر این سه مغ ( مسمغان) نشان داده می شود.

برخی دیگری از کارشناسان  به این باور اند ، که یکی از این سه پادشاه که نامش «کاسپر» است (مترجم:«گاتهسپر یعنی  پاسدار گاتها بخش نخست اوستا که توسط خود زردشت نگاشته شده است) از کشور یونان باختری «گندهارا»  که در شمال تاکسیلا قرار داشت آمده است .

باستان شناسان  شهر گندهارا را در شمال پاکستان می دانند«۱» (پایان نگارش).

آنچه که در این نگارش مرا به آن وادرا ساخت تا به برگردانی این نوشته بپردازم ، کاربرد نارست نامها ومکانهای است که نویسنده آنها را به کار برده است.

نخست: گندهارا مارگنسترن زبان شناس نامدار نارویژی از قول بطلیموس جغرافیه نگار  مصری یونانی از جمله شانزده ایالت پاروپامیزاد  یکی گندهارا را می شمارد ،  که در شمالشرق کابل در حوزه بگرام امروزی  موقعیت دارد. دکتر جهانگیر ارشیدی در کتاب دانشنامه مزد یسنا  گنداره یا گندهارا را یکی از ایالات زمان کوروش می شمرد که میان  شمالشرق کابل کنونی وپشاور کنونی موقعیت دارد. که همانا بگرام امروزی است.

«۱»در سالنامه المانی ها روز ششم ماه جنوری به نام «هایلیگه درای کونیگ» روز مقدس خوانده شده ودر این روز در شهر ها وایالات جنوب آلمان کاتولیکها رخصتی ویا تعطیلات است ومردم این روز را با مراسم خاص برپا می دارند.

 احزاب سیاسی نیز در این روز سیاستهای جاری خود را به مردم ارایه می دارند.

 

 

 پایان روز شنبه مورخ پنجم ماه جنوری ۲۰۱۳ ترسایی

 

Von: JOSEF NYARY

HAMBURGE Bild , 5. Januar 2013 , S /1,16 MEINE SEITE